Din reklame her?

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Runde 2. Arctic Cup 2011 SE poengstilling!

NAF Salten Motorsport 20.- 21. August

Resultater fra løpet SE HER!

 

 

 

 

 

Cross Cart 250-650 ccm ble det ikke seier denne gangen til NM og EM lederen Mathias Mikalsen, han fikk teknisk problemer like før mål i A. finalen. Men han leverte en forykende og god kjøring i alle de innledene omgangene, og hadde mange gode faiter med Jimmi Rinaldo om heat seieren. Rolf Tøllefsen med sin ny R4 650 ccm hadde det veldig morsomt med en del grusspredning i en del svinger, så man kan trykt se at det var mange som trives på NAF Salten sin nye bane.

 

 

Glenn Johansen fra Harstad i juniorklassen viner her en viktig seier.

 

 

 

 

Cross Cart 125 ccm, her ble det en etterlengtet seier til Cammila Rinaldo som hadde en liten luftetur inn i en dekkstabel i en av de innledene omgangene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ståle Lien fikk litt rep etter flyveturen

 

 

 

 

 

Under 2,4 i RCN klassen var det håre tak.

 

 

I klassen over 2,4 RCN ble det en ny triller med at Jan Helge Nilsen fra NAF Harstad stakk av med seieren på den såpeglatte bane i A.finalen.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

NAF Salten Motorsport har inngått avtale med Arctic Cup om et felles arrangement til høsten. Klubben har sammen med Cupen samarbeidet over tid for å få til en ny opplevelse for motorsporten og førerne. Den nye banen ligger like sør for Fauske, og opp i mot den gamle velkjente gruven i Sulis. Alle som har de supereffektive RCN bilene, de med den sofistikerte teknologien bør prøve denne banen for en flott kjøreopplevelse.

 BC og Cross Kart bør også ta en tur hit for den rette banen  www.saltenmotorsport.com

 

 

 

Om NAF Salten Motorsport

NAF Salten Motorsport, ble stiftet 31. august 2000 som en utvidelse og videreføring av NAF Salten Gokartklubb, som hadde eksistert siden 1995. Klubben er en samleorganisasjon for det meste av motorsport som drives i Salten-regionen.

NAF Salten Motorsport har arbeidet aktivt med å få til ett motorsportsenter i Dråvika. Anlegget er ennå under bygging. Banen for bil- og rallycross ble ferdig høsten 2007. Trail, knattecross og ATV er allerede i gang med trening på anlegget. Anlegget blir også tilrettelagt for crosskart, motocross og snøscootercross. Anlegget ble offensiellt åpnet høsten 2008.

NAF Salten Motorsport har ca 300 medlemmer fra 5 år og oppover. Bare siden høsten 2008, tok ca 45 medlemmer lisens for motorsykkel.

Klubben er i hovedsak rettet mot barn- og ungdomsarbeid. Vi ser det som ett stort mål å lære de yngste korrekt oppførsel i trafikken, samt å ha respekt for fart og regler.

Potensielt har vi 15-20 biler og 5-10 gokarter som vil kunne delta på løp kommende sesong. Disse kjøretøyene vil selvfølgelig være tilgjengelig for reklameplass.

Alle våre aktiviteter er basert på dugnad.

 

 

 

 

 

 

 

Mens crosskart kjøres på samme banen som bil- og rallycross, krysser knattecross og ATV bare deler av denne. Trail-løypa er lagt i en trasse i fjellsiden.

 

 

 

 

 

 

 

   

NYHETSARKIV

SE HER!

 

 

KONTAKT OSS

 

Ansvarlig

Odd Richardsen
Tlf: +47 911 55 539

E-post Send her!
 

Fører kontakt
Børge Rinaldo
Tlf: +47 970 96 610

 

ARCTIC CUP

Nord Norges største Team

SE MER

 
 
 
 
 

Copyright 2008 Arctic Cup

Design: netweb.no